22 de juny: Concentració davant la seu de la UE

mani.png

La Plataforma Unitària i Popular contra la Guerra i l’OTAN, vol denunciar les noves i antigues agressions contra els pobles i països que promouen EEUU i la UE.

A les agressions, armes en mà, mitjançant yihadistes mercenaris a sou a Iraq, Síria i Iemen, que provoquen l’horror més absolut, com és el cas de la crisi humanitària dels refugiats, s’afegeix les noves ingerències, amb amenaces d’intervenció militar a Amèrica Llatina, a Bolívia, Equador i sobretot, Brasil i Veneçuela.

La UE, de la qual els nostres governs en formen part, és còmplice per deixar amuntegar-se als camps de refugiats escampats per Grècia, el sud d’Europa i Turquia milers de persones que fugen de l’horror i la barbàrie provocada pels seus aliats d’Orient Mitjà (Qatar, Aràbia Saudita, Turquia) i la UE i EEUU mateixos -via OTAN-. Volen destruir Iraq i Síria i apropiar-se de les seves reserves de gas i petroli, i a més, assegurar-se la distribució del mateix en condicions avantatjoses. Encara que per arribar a això, hagin de matar, destruir, arrasar o deixar morir de gana la població. Uns refugiats als quals se’ls hi nega el dret d’asil malgrat venir fugint a la UE, la qual bombardeja casa seva.

Ara li toca el torn a Veneçuela i Brasil, on les ingerències de la UE i EEUU són claríssimes: pretenen tirar enrere els governs progressistes i antiimperialistes, encara que per això desestabilitzin, enfonsin i destrueixin l’obra social construïda amb molts esforços que afavoria els treballadors i els sectors populars.

És el moment de seguir sumant, de seguir creant consciència social i seguir denunciant els Governs europeus i nordamericans.

Vine amb la Plataforma! Crida ben fort: EEUU, UE, ESCOLTEU: ELS POBLES VOLEN PAU!

OTAN NO, BASES FORA!

FORA GOVERNS AMERICANS I EUROPEUS DELS ASSUMPTES D’ALTRES!

22 de juny: 20:00h, Concentració davant la Seu de la Unió Europea a Barcelona (Passeig de Gràcia, 90).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s