Comunicat sobre els atemptats a Barcelona i Cambrils

1503136496_549427_1503139398_portadilla_normal

Des de la Plataforma Unitària i Popular Contra la Guerra i l’OTAN, volem fer arribar el més sincer condol en especial a totes les víctimes, familiars d’aquestes, i també a tota la població que ha patit l’horror directa o indirectament dels atemptats terroristes.

Som sensibles a les problemàtiques que patim la societat, i per això ens organitzem perquè actes criminals com els d’ahir no tinguin cabuda mai més, ni a Barcelona, ni a Cambrils, ni enlloc.

El nostre deure com a societat és mostrar un rebuig clar a la barbàrie que ha s’ha donat al nostre territori i a tots els altres pobles del món que viuen aquestes atrocitats diàriament, així com també, a tots els governants que tracten amb els qui alimenten econòmicament, ideològicament i logísticament al yihadisme.

Per aquests motius, la nostra plataforma seguirà organitzant-se i animem a que tothom s’impliqui també en la nostra causa, que és principalment forçar la sortida de l’Estat espanyol de l’OTAN, l’organització criminal més gran que hem conegut i que serveix com a instrument al capitalisme per agredir a pobles sobirans, alimentar el terrorisme i la por.

Per últim, agrair a totes les persones que han ajudat a les víctimes i als treballadors mèdics que han evitat que es produís una massacre més greu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s